ОСТАННІ НОВИНИ

Одеситка видурила у 95-річної львів’янки 2,5 тисячі доларів

Маркіян Рой

|

Правоохоронці повідомили про підозру в шахрайстві зловмисниці, яка видурила у 95-річної львів’янки значну суму коштів. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

За даними правоохоронців, пенсіонерка передала підозрюваній 20 тисяч гривень та 2 тисячі доларів нібито для проведення термінової операції своїй доньці, яка, за словами підозрюваної, отримала травми внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

2 серпня близько 7.30 невідома жінка зателефонувала до потерпілої, представилась лікарем та повідомила, що її донька потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, отримала травми і для проведення їй термінової операції необхідні гроші.

«Пенсіонерка повірила у цю вигадану історію, повідомила свою адресу і за півтори години передала зловмисниці, яка приїхала до неї додому, грошові кошти: 20 тисяч гривень та 2 тисячі доларів. Проте, невдовзі жінка з’ясувала, що в аварію її донька не потрапляла, а насправді вона стала жертвою шахрайства», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що до злочину причетна 35-річна мешканка Одеської області, яка незабаром ще раз вчинила такий самий злочин і була затримана в Одесі. Поліцейські вилучили у неї частину коштів, одержаних у незаконний спосіб.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *