ОСТАННІ НОВИНИ

Призери Паралімпійських ігор зі Львова отримали премії від міста

Маркіян Рой

|

Львівські спортсмени, які представляли Україну на літніх Паралімпійських іграх у Парижі, здобули чотири медалі: золоту, срібну та дві бронзові. У середу, 25 вересня, їм вручили подяки і премії від громади міста. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Віктор Дідух за I місце в особистому турнірі з настільного тенісу та III місце у міксті разом з Іриною Шинкарьовою (м. Вознесенськ) отримає 500 000 грн, його тренер Олександр Дідух – 200 000 грн.

Наталія Морквич  за II місце з фехтування на кріслах колісних у жіночій командній шпазі  отримає 300 000 грн, її тренерка Світлана Колеснікова – 150 000 грн.

Павло Баль за III місце у велоспорті  (дисципліна – хендбайк на шосе, дистанція 56,8 км) отримає 200 000 грн, його тренер Богдан Добранський – 100 000 грн.

Довідково

Восьмеро спортсменів зі Львівщини цьогоріч  виступили  на Паралімпійських іграх у Парижі. З 28 серпня по 8 вересня українські атлети гідно представляли Україну на міжнародній арені, де мали змогу  продемонструвати не лише фізичну силу, а й стійкість, чесність, командний дух та волю до перемоги.

На Паралімпіаді-2024 українці змагалися у 17 з 22 видів спорту – це рекорд в паралімпійській історії України. Львівські спортсмени виступили у 6 видах спорту: легкій атлетиці, стрільбі з лука, настільному тенісі, фехтуванні на кріслах колісних, плаванні та  велоспорті.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *