ОСТАННІ НОВИНИ

Зруйновано 58 будівель та залізницю: знімки знищеного складу боєприпасів у Торопці

Олег Дерев'янко

|

Унаслідок удару по складу з боєприпасами у Торопці, що у Тверській області рф, знищено понад 58 складських будівель. Про це стало відомо з нових супутникових знімків, які поширив у соцмережі Х OSINT-аналітик MT Anderson.

За даними експерта, понад 58 складських будівель і декілька відкритих зон були зруйновані або серйозно пошкоджені.

Також зафіксували пошкодження залізничної інфраструктури, зокрема зони завантаження і розвантаження, які зазнали ударів.

За словами OSINT-аналітика, під час атаки на території знаходилися потяги, завантажені боєприпасами.

Як повідомляв Львівський портал, у ніч на 18 вересня дрони атакували місто Торопець Тверської області Росії, там спалахнула пожежа, після чого частину мешканців вирішили евакуювати.

Українські джерела повідомляли, що на складі в Торопці зберігалися ракети, призначені для оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер» тактичних ракетних комплексів «Точка-У», КАБи та артилерійські боєприпаси.

Також розвідка Британції оцінила наслідки удару, зазначивши, що атака позначиться на операціях російських сил, зокрема в Курській області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Х/MT Anderson

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *