ОСТАННІ НОВИНИ

У Тверській області РФ горить склад боєприпасів

Наталя Дуляба

|

У ніч на 18 вересня дрони атакували місто Торопєц Твєрської області Росії, там спалахнула пожежа, після чого частину мешканців вирішили евакуювати. Про це повідомляють пропагандистські Ріа новості.

«ППО відбиває масовану атаку БПЛА у Торопці, вирішено евакуювати населення з території, де працює ППО і гасять пожежу», – пишуть пропагандисти із посиланням на керівництво Тверської області.

Губернатор Ігор Руденя каже, що пожежа у Торопці почалась нібито через падіння уламків дронів, які збила протиповітряна оборона.

Міноборони РФ тим часом заявляє про збиття 54 українських дронів у Курській, Брянській, Смоленській, Білгородські та Орловській областях.

У соціальних мережах вже з’явилось чимало відео, на яких видно вибухи і масштабну детонацію.

Ексречник Повітряних Сил Юрій Ігнат зі свого боку зазначив, що в Торопці палає склад боєприпасів й опублікував карту, на якій видно значну його площу:

Як пише Мілітарний, уражений українськими дронами склад боєприпасів у Торопці – це військова частина в/ч 541690 (107 арсенал Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони). Тут зберігається значна кількість боєприпасів.

Згодом ЗМІ з посиланням на власні джерела в українських спецслужбах, повідомили, що на цьому складі росіяни тримали ракети для оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер» тактичних ракетних комплексів «Точка-У», керовані авіабомби та артилерійські боєприпаси.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: скриншот із відео, Google maps

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *