ОСТАННІ НОВИНИ

Дрони українських спецслужб уразили склад з ракетами до «Іскандер» та «Точка-У» в Росії, – ЗМІ

Маркіян Рой

|

У ніч проти 18 вересня дрони українських спецслужб уразили склад головного ракетно-артилерійського управління Міноборони рф у Тверській області. Про це повідомляє hromadske з посиланням на джерело в Службі безпеки України.

За даними співрозмовника, на складі зберігалися ракети, призначені для оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер» тактичних ракетних комплексів «Точка-У», КАБи та артилерійські боєприпаси.

Склад уразили дрони Служби безпеки, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Після прильотів українських дронів розпочалася потужна детонація. Зараз пожежа охопила ділянку майже 6 кілометрів. Місцева влада оголосила евакуацію населення.

«СБУ разом з побратимами із Сил оборони продовжує методично зменшувати ракетний потенціал ворога, яким той нищить українські міста. Працюємо далі, щоб організувати подібну “картину” на інших військових об‘єктах росії, які працюють на війну проти України», – повідомило поінформоване джерело в СБУ.

Як повідомляв Львівський портал, у ніч на 18 вересня дрони атакували місто Торопєц Твєрської області Росії, там спалахнула пожежа, після чого частину мешканців вирішили евакуювати.

Міністерство оборони росії, що за ніч нібито вдалося збити 54 українські безпілотники. Однак про Тверську область, де горять склади з боєприпасами, російська влада нічого не вказує.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: скриншот із відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *