ОСТАННІ НОВИНИ

В Івано-Франківську затримали трьох чоловіків за побиття військового

Олег Дерев'янко

|

Правоохоронці затримали трьох чоловіків, які побили військовослужбовця в Івано-Франківську. Постраждав також перехожий, який намагався заступитись. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Конфлікт побачили випадкові свідки, один з яких і звернувся до поліції. На місці події поліцейські опитали свідків і встановили, що потерпілий – це 40-річний військовослужбовець, мешканець Івано-Франківська. Його доставили до медичного закладу з численними забоями голови та тіла.

Крім того, під час сутички постраждав також випадковий перехожий, який намагався заступитися за військовослужбовця. Його госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

Поліцейські встановили осіб правопорушників, ними виявились троє жителів Івано-Франківської територіальної громади віком 26, 21 та 17 років. Відомо, що 26-річного зловмисника уже притягували до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

За даними відомства, у центрі міста троє чоловіків відпочивали та пили алкоголь. До них підійшов військовий та попросив кошти на власні потреби, на що молодики відреагували агресивно. Між ними виник конфлікт, який переріс у бійку.

Наразі вирішують питання про оголошення трьом фігурантам підозри за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Їм може загрожувати до чотирьох років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: скриншот із відео, Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *