ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти вдарили по Полтавщині: є поранені

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 26 серпня, російські війська завдали удару по Полтавщині, внаслідок чого шестеро людей отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі Генпрокурора.

За даними слідства, 26 серпня збройні сили рф здійснили комбіновану атаку на Полтавщину. Ворог завдав ударів по об’єктах критичної та цивільної інфраструктури.

Попередньо, у результаті атаки шестеро людей отримали поранення.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вранці 26 серпня російські окупанти здійснили одну з найбільших комбінованих масованих атак, випустивши по Україні понад 100 ракет і близько сотні «Шахедів». Під прицілом знову опинилась енергетична система у 15 областях.

В Україні вже ввели екстрені знеструмлення, а профільний міністр, коментуючи наслідки масованих обстрілів, заявив, що ситуація є складною.

На Львівщині ворожі удари прийшлися по декількох енергетичних об’єктах, розташованих у Стрийській громаді та на Дрогобиччині. Через це виникли перебої зі світлом, а у Львові – ще й з водопостачанням.

Станом на 12:00 ситуацію з електропостачанням вдалося стабілізувати. Відомо, що внаслідок обстрілів ніхто не постраждав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *