ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуацію зі світлом вдалося стабілізувати, – Козицький про наслідки атаки на Львівщину

Наталя Дуляба

|

Після ракетно-дронової атаки РФ по Львівщині 26 серпня ситуацію з електропостачанням вдалося стабілізувати. Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький.

Російські окупанти вдарили по декількох енергетичних об’єктах на території Львівщини. Через це виникли перебої з електропостачанням у Львові та області.

Втім станом на 12:00 ситуацію вдалося стабілізувати.

«Енергетики працюють над відновленням живлення. На місцях чергують ДСНС та правоохоронці. Попередньо відомо, що обійшлося без жертв і постраждалих», – сповістив посадовець.

Нагадаємо, вранці 26 серпня російські окупанти почали комбіновану масовану атаку по Україні за допомогою дронів та ракет різного типу. Під прицілом знову опинилась енергетична система у 15 областях.

В Україні вже ввели екстрені знеструмлення, а профільний міністр, коментуючи наслідки масованих обстрілів, заявив, що ситуація є складною.

На Львівщині ворожі удари прийшлися по енергетичних об’єктах. Через це виникли перебої зі світлом, а у Львові – ще й з водопостачанням.

Повітряна тривога на Львівщині загалом тривала п’ять годин поспіль.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *