ОСТАННІ НОВИНИ

На Київщині росіяни пошкодили два енергооб'єкти

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 26 серпня, унаслідок масованої російської атаки на Київщині постраждали троє людей, зокрема п’ятимісячна дитина. Також зафіксовано значні пошкодження будинків та енергетичної інфраструктури. Про це Львівському порталу повідомили у Київській ОВА.

Станом на 12:00 стало відомо про трьох поранених жителів регіону. Серед них 40-річна жінка з черепно-мозковою травмою та її п’ятимісячна дитина, яка випала з дитячого візочка та отримала подряпину стегна.

Також серед постраждалих 59-річна жінка з осколковими пораненнями, яку доставили до лікарні.

Крім того, пошкоджено 22 приватних будинки, внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей, один із яких зруйновано повністю, ще один значно пошкоджено.

У результаті обстрілу зафіксовано пошкодження двох енергетичних об’єктів, складського приміщення, гаражів, трьох автомобілів та паркану. Відбулося загоряння трав’яного настилу у двох районах області, яке продовжують ліквідовувати.

Оновлено

Топменеджер державної енергокомпанії розповів виданню Forbes Ukraine, що росіяни різними типами ракет та безпілотників намагалися зруйнувати Київську гідроелектростанцію.

Внаслідок обстрілів є влучання і пошкодження, проте загрози прориву греблі чи критичних пошкоджень станції немає.

Нагадаємо, вранці 26 серпня російські окупанти здійснили одну з найбільших комбінованих масованих атак, випустивши по Україні понад 100 ракет і близько сотні «Шахедів». Під прицілом знову опинилась енергетична система у 15 областях.

В Україні вже ввели екстрені знеструмлення, а профільний міністр, коментуючи наслідки масованих обстрілів, заявив, що ситуація є складною.

На Львівщині ворожі удари прийшлися по декількох енергетичних об’єктах, розташованих у Стрийській громаді та на Дрогобиччині. Через це виникли перебої зі світлом, а у Львові – ще й з водопостачанням.

Станом на 12:00 ситуацію з електропостачанням вдалося стабілізувати. Відомо, що внаслідок обстрілів ніхто не постраждав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС, МВС України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *