ОСТАННІ НОВИНИ

Воїни-легіонери зможуть отримати українське громадянство

Андрій Котенський

|

Напередодні Дня Незалежності Президент Володимир Зеленський підписав ухвалений Верховною Радою закон, про надання легіонерам українського громадянства та повне забезпечення воїнів, які воюють на території Росії. Про це Глава держави повідомив під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності України.

«Кожен, хто відчуває життя й незалежність так само, як і українці, хто бʼється разом з українцями, заслуговує бути серед громадян України», – сказав Володимир Зеленський.

Президент також підписав закон щодо духовної незалежності нашої держави.

Як повідомляв Львівський портал" href="https://portal.lviv.ua/">Львівський портал, 27 лютого 2022 року Володимир Зеленський закликав усіх небайдужих громадян іноземних держав приєднатися до Інтернаціонального легіону територіальної оборони України, щоб повернути безпеки у Європу та світ.

Відтак 1 березня Зеленський підписав указ про запровадження тимчасового безвізового режиму для іноземців, які бажають вступити до Міжнародного легіону оборони України з 1 березня 2022 року.

А вже 5 березня пресслужба президента України повідомила про створення сайту fightforua.org для іноземців, які бажають допомогти Україні захистити свободу та територіальну цілісність, відбивши вторгнення російської армії.

Також повідомлялось, що Україну захищають легіонери із 55 країн.

Фото: Україна молода

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *