ОСТАННІ НОВИНИ

Прем’єр Індії прибув до Києва і вшанував пам’ять убитих дітей

Наталя Дуляба

|

23 серпня, у День державного прапора, із візитом до Києва прибув прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді. Він разом із Володимиром Зеленським вшанував пам’ять дітей, які загинули через повномасштабне вторгнення Росії. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі президента України.

Лідери обох країн поклали іграшки до місця мультимедійного мартирологу «Діти» в Києві та вшанували пам’ять загиблих юних українців хвилиною мовчання.

Також Нарендрі Моді розповіли про ракетний удар по найбільшій дитячій лікарні «Охматдит», скоєний російськими військами 8 липня. Як відомо, саме в цей день індійський прем’єр перебував у Москві, це був його перший закордонний візит після переобрання на посаду.

Загалом із початку повномасштабного російського вторгнення загинули 570 українських дітей. Утім ця цифра неостаточна – немає всієї інформації з тимчасово окупованих територій. Через постійні російські атаки кількість жертв збільшується.

Нагадаємо, про те, що напередодні Дня Незалежності прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді має приїхати в українську столицю, раніше писали ЗМІ. Це перший в історії двосторонніх відносин візит глави індійського уряду до України.

Відомо, що Моді має зустрітися із Володимиром Зеленським, аби обговорити двосторонню співпрацю між країнами. Також заплановане підписання низки документів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ОПУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *