ОСТАННІ НОВИНИ

На аукціоні продали Maybach Медведчука за майже два млн грн 

Наталія Жолинська

|

У четвер, 15 серпня Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) реалізувало автотранспорт держзрадника Медведчука на майже два мільйони гривень. Цього разу вдалось продати автомобіль Maybach та останній квадроцикл марки Bombardier. Про це повідомила голова АРМА Олена Дума. 

Зібрані кошти з аукціону вкотре підуть на підтримку ЗСУ.  

«Сьогодні автомобіль Maybach (2003 року) Медведчука пішов з молотка за 1 829 009 грн. Крім того, окремим лотом було реалізовано його останній квадроцикл (2004 року) марки Bombardier за 160 000 грн. Ці кошти тепер підуть на закупівлю Нацагентством Військових облігацій. Таким чином, вкотре кошти від автотранспорту держзрадника прямо підуть на підтримку Збройних Сил України», – зазначила Олена Дума.  

Найближчим часом АРМА очікує на результат оцінки 136 картин Медведчука, а також на ухвалення від суду щодо арешту його 92-метрової яхти та передачі активу на реалізацію.

Раніше Львівський портал повідомляв, що АРМА виставило на продаж арештовані баггі та квадроцикли марки Bombardier державного зрадника Віктора Медведчука.

Агентство успішно реалізувало 1 баггі та 1 квадроцикл, загальна вартість реалізації якої по двом транспортним засобам склала майже мільйон гривень.  

Також ТОВ «PolonEX» оцінило у понад 10,6 мільйонів гривень 20 колекційних годинників, які раніше належали Медведчуку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *