ОСТАННІ НОВИНИ

АРМА продало баггі та квадроцикл Медведчука майже на 1 млн грн

Ольга Денисяка

|

Агентство з розшуку та менеджменту активів продало незаконно набуте майно, зокрема багі та квадроцикл, колишнього народного депутата України Віктора Медведчука. Про це повідомила пресслужба АРМА.

«Агентство з розшуку та менеджменту активів продовжує успішно реалізовувати злочинно набуте майно зрадника України віктора медведчука. Цього разу на Prozorro.Продажі реалізовано 1 баггі та 1 квадроцикл, загальна вартість реалізації по двом транспортним засобам склала 921 777,00 грн», – йдеться в повідомленні. 

Ця сума надійде до депозитного портфеля АРМА для подальшої закупівлі на них Військових облігацій. Відповідно кошти від майна державного зрадника прямо підуть на підтримку українських Сил Оборони.

Раніше Агентство повідомляло про початок реалізації 2 квадроциклів Traxter Max і одного баггі CAN AM Traxter Defender Max XT HD10 колаборанта медведчука на Prozorro.Продажі. Наразі ще 1 квадроцикл залишився не реалізованим через відсутність учасників аукціону, тому цей лот буде виставлений на повторний аукціон, про що буде повідомлено Агентством.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *