ОСТАННІ НОВИНИ

Колекцію годинників Віктора Медведчука оцінили у понад 10 млн грн

Наталія Жолинська

|

ТОВ «PolonEX» оцінило у понад 10,6 мільйонів гривень 20 колекційних годинників, які раніше належали держзраднику Вікторові Медведчуку. Найдешевший у колекції –  «Москва Кремль» за 17,4 тисяч гривень. Про це повідомила голова Національного агентства з управління активами Олена Дума.

Найдорожчими годинниками у колекції виявились «Breguet 4416K» (1 859 013 грн) та «Patek Philippe» (1 271 503 грн). А годинник «Москва Кремль» отримав найнижчу оцінку – всього 17,4 тис. грн. Колекцію оцінили відповідно до ринкової вартості вживаних виробів.

За словами голови АРМА, придбаний екс-депутатом автомобіль «Maybach» вже реалізується на Прозорро.Продажі. Збір документів для участі в аукціоні триватиме до 14 серпня.

«Авто 2003 року випуску, коли державний зрадник Медведчук керував адміністрацією тодішнього Президента України. Чудова можливість сісти за кермо авто, яке стало свідком зростання політичного впливу Медведчука, і його максимального падіння. Не пропустіть можливості позмагатися за придбання цих арештованих активів», зазначила Олена Дума.  

Раніше Львівський портал повідомляв, що АРМА виставило на продаж арештовані баггі та квадроцикли марки BOMBARDIER державного зрадника Віктора Медведчука.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *