ОСТАННІ НОВИНИ

У Міноборони назвали кількість чоловіків, які оновили свої дані за два місяці

Олег Дерев'янко

|

Протягом двох місяців, з 18 травня по 16 липня 2024 року, 4,6 млн українців оновили свої дані, відповідно до вимог Закону про мобілізацію. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві оборони України.

За результатами оновлення, 4 690 496 військовозобов’язаних виконали свій обовʼязок.

Найбільше громадян оновили дані через мобільний застосунок «Резерв+» – 3 028 066 осіб. Ще 1 152 227 українців звернулися до Центрів надання адміністративних послуг, а 510 203 – безпосередньо до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

«Дякуємо кожному громадянину за виконання свого військового обов’язку! Продовжуємо працювати разом заради мирного та безпечного майбутнього України», – наголосили у Міноборони.

Нагадаємо, 18 травня набрав чинності закон про мобілізацію. Серед іншого, він передбачає, що всі військовозобов’язані, призовники та резервісти віком від 18 до 60 років мають оновити свої дані – номер мобільного телефону, фактична адреса проживання та email (за наявності). Це потрібно було зробити до 16 липня включно.

Про зміни для чоловіків призовного віку з 17 липня, тобто після завершення терміну для оновлення даних, читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *