ОСТАННІ НОВИНИ

Медики розповіли про стан постраждалих у ДТП з маршруткою біля Львова

Наталя Дуляба

|

У масштабному зіткненні маршрутки з вантажівкою біля Львова постраждали семеро людей, в тому числі й 4-річна дівчинка. Всіх їх госпіталізували, двоє пацієнтів є у важкому стані. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Дитину ушпиталили зі струмом мозку, закритою черепно-мозковою травмою та забійними саднами обличчя й тіла. Мамі дівчинки діагностували струс мозку, рвані рани ноги, забійні садна обличчя та тіла.

Ще 5 постраждалих доправили до лікарні св. Луки. Троє з них перебувають у стані середньої важкості, адже отримали переломи кінцівок та забої. 

У важкому стані в реанімації лежать двоє пацієнтів. Найважчою є 55-річна жінка, в якої виявили відкриту черепно-мозкову травму та ушкодження легені. Зараз її оперують.

«Всіх пацієнтів дообстежують. Вони отримують всю необхідну медичну допомогу», — прокоментували у Першому медоб’єднанні Львова.

Нагадаємо, вранці 17 липня на трасі у селі Давидів, що біля Львова, зіткнулись вантажівка та маршрутка (Львів-Вибранівка). Загинули водій вантажівки та троє пасажирів автобуса, ще семеро людей постраждали.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *