ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині сталася смертельна ДТП за участі вантажівки і рейсового автобуса

Маркіян Рой

|

У середу, 17 липня, близько 10:20, у Давидові, що у Львівському районі, трапилась ДТП за участі маршутного автобуса та вантажівки. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС України у Львівській області.

«Масштабна ДТП на Львівщині за участі вантажівки та рейсового автобуса. Сьогодні о 10:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Давидів Львівського району», – повідомили в ДСНС Львівщини.

На місці події працюють надзвичайники, поліція, медики швидкої допомоги.

За даними поліції Львівщини, аварія сталась 17 липня, близько 10.10 на автодорозі «Мукачево-Івано-Франківськ-Львів» в межах села Давидів, Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись маршрутний автобус «БАЗ» сполученням «Львів-Вибранівка» та автопоїзд «МАН». Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів маршрутки, серед яких чотирирічний хлопчик, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні. Зараз медики уточнюють їх діанози.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *