ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепка Безугла потрапила до бази «Миротворця»

Маркіян Рой

|

Народна депутатка, заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла потрапила до бази «Миротворець» Про це стало відомо на сайті «Миротворця».

Повідомляється, що нардепка свідомо дискредитувала органи державної влади та управління України.

Зокрема, серед звинувачень Безуглої:

  • усвідомлені публічні дії, спрямовані на дискредитацію органів державної влади та управління України;
  • Усвідомлені дії, спрямовані на дискредитацію та деморалізацію Збройних сил України;
  • перешкоджання законній діяльності Збройних сил України;
  • свідомі дії, спрямовані на розкол громадянського суспільства в Україні;
  • свідоме поширення інформації, що містить державну таємницю та використовується Росією для досягнення стратегічних цілей під час планування і ведення бойових дій проти України та для проведення інформаційно-психологічних спецоперацій.

На сайті «Миротворець», вказано, що «цілеспрямована та системна» діяльність Мар’яни Безуглої проти керівництва ЗСУ в період з 2022 по 2024 роки має явні ознаки спланованої в інтересах російського агресора та невстановленої групи осіб інформаційної компанії.

Нагадаємо, днями комітет Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки ухвалив рішення про відкликання Безуглої з голови підкомітету з питань демократичного цивільного контролю.

Як повідомляв Львівський портал, народна депутатка від «Слуги народу», членкиня парламентського комітету нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла протягом року протягом року зробила кілька гучних заяв щодо військових і ведення бойових дій.

Зокрема, вона заявляла, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нібито не надав плану воєнних дій на 2024 рік, тому він повинен піти з посади.

Такі заяви представниці «Слуги народу» викликали резонанс у суспільстві та серед військових. Нардепку почали звинувачувати у роботі на російську пропаганду.

Попри скандал, Безугла продовжила писати критичні дописи у соцмережах про Валерія Залужного. При цьому зауважимо, що президент Володимир Зеленський жодним чином не коментував це, а коли його вже прямо спитали журналісти, він відхрестився від цього інциденту.

Згодом Безугла заявила, що написала заяву на вихід з фракції та партії «Слуга Народу».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *