ОСТАННІ НОВИНИ

«Продовжую служити Україні»: Залужний підтвердив, що розпочав роботу на посаді посла у Великій Британії

Олег Дерев'янко

|

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підтвердив, що розпочав роботу на посаді посла України у Великій Британії. Про це він повідомив у власних соцмережах.

Він вже вручив копії вірчих грамот Віце-маршалу дипломатичного корпусу, акредитованого при Королівському палаці, очільниці структурного підрозділу з питань протоколу британського Міністерства закордонних справ Вікторії Басбі.

«Перемога України у війні з російським агресором залишається головним пріоритетом моєї діяльності і діяльності посольства», – сказав Залужний.

Зазначимо, на початку травня ексголовкома ЗСУ Валерія Залужного остаточно звільнили з військової служби та призначили послом у Великій Британії.

Залужний очолював Збройні Сили України три роки поспіль, саме на його перебування на цій посаді прийшлося повномасштабне вторгнення Росії.

Цьогоріч 8 лютого президент звільнив Залужного. Перед цим вони мали особисту зустріч, під час якої Володимир Зеленський наполягав на важливості оновлення керівництва ЗСУ.

Невдовзі після звільнення Валерію Залужному присвоїли найвищу державну нагороду – звання Героя України.

Зрештою Валерій Залужний пройшов ВЛК, яка визнала його непридатним до служби в армії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *