ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛКП «Лев» з’явилась нова керівниця

Маркіян Рой

|

Новою керівницею Львівського комунального підприємства «Лев» стала Юліана Саврук. Раніше вона була заступницею директора з операційних питань мережі ТВОРИ!. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«Перше, що я хотіла б зробити, це знову об’єднати всіх людей небайдужих, які люблять тварин, навколо ЛКП «Лев». Зробити його максимально прозорим. Налаштувати програму адопції. Я вважаю, що ключовим успіхом цього підприємства має бути те, щоб кожна тварина знайшла собі домівку. Потрібно буде сконцентруватись на цій програмі. Також в мене є плани попрацювати з командою, тому що було дуже багато різних керівників і команда потребує роботи», – повідомила Юліана Саврук.

Вона зазначила, що перші роботи будуть більше стабілізаційні, а після цього будуть активно включатися в розвиток.

«Я зараз думаю про залучення коштів, в які фонди можна писати, бо я маю досвід написання грантових заявок. Також необхідно налагоджувати знов співпрацю з бізнесом, ходити на зустрічі і, я думаю, що через деякий час ми однозначно будемо готувати стратегію розвитку, щоб кожен у команді розумів, куди підприємство буде рухатися», – розповіла Юліана Саврук.

Останні 7 років Юліана працювала у структурних підрозділах Львівської міської ради. Раніше вона була менеджеркою з регіонального розвитку в Інституті міста, співзасновницею Pix Lab, координаторкою західного регіону національної програми «Здоров’я без сорому» за підтримки UNICEF. Остання посада – заступниця директора з операційних питань мережі ТВОРИ!. Вона має управлінський досвід та досвід співпраці з благодійними міжнародними фондами.

Причиною оголошення відкритого конкурсу на посаду нового очільника ЛКП «Лев» стала евтаназія двох здорових собак, які перебували під опікою підприємства. Тіла вбитих тварин у мішках для сміття виявили волонтери у морозильній камері.

За результатами службового розслідування через факти ліквідації здорових тварин у ЛКП «Лев» звільнили керівницю Олену Іващенко та головного лікаря Ярослава Муху.

Згодом конкурс продовжили, адже спершу із 14 претендентів не обрали жодного через невідповідність вимогам.

Згодом за результатами другого відбору у ЛКП «Лев» призначили виконувача обов’язків директора та нову адміністраторку.  Це Роман Добуш – виконуючим обов’язки керівника та Вікторія Лозова – адміністраторка підприємства.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *