ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛКП «Лев» обрали нове керівництво

Маркіян Рой

|

У Львівському комунальному підприємстві «Лев» за результатами другого відбору призначили виконувача обов’язків директора та нову адміністраторку. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

 

На другий конкурс з відбору керівника ЛКП «Лев» подалося 8 кандидатів, з них обрали двох переможців. Це Роман Добуш, якого призначили виконуючим обов’язки керівника, та Вікторія Лозова, яка стала адміністраторкою підприємства.

Роман Добуш має ветеринарну освіту та досвід роботи керівником. Його призначили виконуючим обов’язки керівника ЛКП «Лев», але після випробувального терміну він зможе зайняти посаду керівника.

«Основне моє завдання – економія коштів, друге питання – кадрові рішення. Необхідно прийняти на роботу кваліфікованих ветлікарів, які хочуть працювати. Ми будемо вводити нові послуги, які дотичні до посади ветеринарного лікаря, які мають давати нові надходження для підтримки роботи підприємства. Я відпрацював багато років ветеринарним лікарем і зараз хочу щось зробити не лише для міста, а й для того, щоб тварини почували себе нормально. Щоб зберегти одне життя, варто працювати цілою командою», – розповів Роман Добуш.

Вікторія Лозова – зоозахисниця та волонтерка.

«Сьогодні в ЛКП «Лев» досить критична ситуація. Зараз маємо 55 собачок, 11 котів. Моєю функцією буде прилаштування, комунікація з людьми, з волонтерами, з майбутніми господарями. Ми хочемо мінімізувати кількість безпритульних тварин, пришвидшити час на стерилізацію. Плануємо також зробити ребрендинг, все оновити і поставити «на нові рейки». Я думаю, що в тандемі з паном Романом, його ветеринарним та моїм волонтерським досвідом ми зможемо це зробити», – каже Вікторія Лозова.

Оновлена команда планує налагодити роботу підприємства так, щоб воно стало прибутковим, сформувати сильний колектив, добре дбати про тварин, надавати якісні послуги мешканцям та відновити довіру до ЛКП «Лев».

Як повідомляв Львівський портал, у липні, у Львові не змогли обрати нового керівника ЛКП «Лев» із поміж 14-ти кандидатів, а відтак конкурс подачі заявок продовжили до 8 серпня.

Причиною оголошення відкритого конкурсу на посаду нового очільника ЛКП «Лев» стала евтаназія двох здорових собак, які перебували під опікою підприємства. Тіла вбитих тварин у мішках для сміття виявили волонтери у морозильній камері.

За результатами службового розслідування через факти ліквідації здорових тварин у ЛКП «Лев» звільнили керівницю Олену Іващенко та головного лікаря Ярослава Муху.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *