ОСТАННІ НОВИНИ

На сайті ВР створили петицію про позбавлення Тищенка депутатських повноважень

Ольга Денисяка

|

На сайті Верховної Ради створили петицію з вимогою позбавити нардепа Миколу Тищенка депутатських повноважень. Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

У петиції вказується, що Тищенко «істотно шкодить роботі парламенту».

«Неприпустимим є його зловживання статусом, перевищення службових повноважень та рекет. Країна не може дозволити собі такого представника. Обов’язком кожного депутата є чесне та відповідальне служіння народу», – зазначається у петиції.

Документ зібрав уже понад 23 тисячі підписів з 25 тисяч необхідних. Усі голоси потрібно зібрати упродовж наступних 90 днів.

Як повідомляв Львівський портал, 20 червня у соцмережах з’явилось відео, на якому видно, як люди у формі й балаклавах оточили чоловіка в цивільному одязі, поклали його на землю і вдягнули на руки кайданки. Потім невідомі взялись вивчати вміст сумки затриманого.

У спецпідрозділі ГУР Kraken підтвердили, що чоловік, на якого напали в центрі Дніпра, є їхнім колишнім бійцем Дмитром Павловим, а у соцмережах стверджують, що люди у військовій формі є охоронцями народного депутата Миколи Тищенка.

Сам нардеп Тищенко 20 червня писав у своєму Telegram, що приїхав у Дніпро із викриттям «об’єднаного злочинного угруповання «дев’ятки»» – мережі ботоферм. При цьому він звинуватив Павлова у нападі на «поліцейського» під час обшуків офісу ботоферми.

25 червня правоохоронці повідомили про підозру народному депутату Миколі Тищенку в незаконному позбавленні волі після конфлікту з ексвійськовим у Дніпрі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *