ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийській демонтували МАФ з продажу страховок

Олег Дерев'янко

|

У Львові на вулиці Стрийській, 109 демонтували незаконний МАФ з продажу страховок. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті містобудування Львівської міськради.

За даними відомства, на виконання рішення виконкому Львівської міської ради ТОВ ВТП «Форум» демонтувало тимчасову споруду на вулиці Стрийській, 109, яка працювала без дозвільних документів.

Передувала такому добровільному знесенню роз’яснювальна робота, яку фахівці КП «Адміністративно-технічне управління» щоразу проводять із власниками незаконних тимчасових споруд.

«Завдяки цьому більшість таких кіосків забирають самі господарі. А це економія не лише часу виконавчим службам, а й коштів, які місто би затратило на демонтаж», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 3 травня 2024 року виконавчий комітет Львівської міської ради вирішив демонтувати п’ять незаконно встановлених тимчасових споруд на вулицях Миколайчука та Стрийській. Підприємцям було рекомендовано здійснити демонтаж добровільно впродовж 20 календарних днів.

15 травня були прийняті аналогічні рішення щодо трьох тимчасових павільйонів на вулицях С. Петлюри та Невеликій. Ці кіоски також підлягали демонтажу через порушення вимог законодавства.

Львівська міська рада оголосила результати повної інвентаризації всіх тимчасових споруд у Львові, згідно з якими планується почерговий демонтаж незаконних кіосків. Найближчим часом буде демонтовано три павільйони біля ЦУМу на перехресті Княгині Ольги – Володимира Великого.

Наприкінці травня на вулиці Миколайчука демонтували ще один незаконний павільйон. Підприємці самостійно розібрали споруду, зекономивши час і кошти виконавчим службам.

11 червня були демонтовані дві самовільно встановлені споруди: одна на вулиці Миколайчука біля Голосківського кладовища, а інша на вулиці Стрийській, 107. Власники споруд добровільно виконали демонтаж.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *