ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський прибув на саміт «Групи семи» в Італію

Олег Дерев'янко

|

У четвер, 13 червня, Президент Володимир Зеленський прибув на саміт «Групи семи», присвячений серед іншого ситуації в Україні та її подальшій підтримці з боку Заходу. Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Rai News.

Зеленського біля місця проведення саміту G7, готелю Borgo Egnazia на півдні італійської Апулії, зустріла прем’єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні.

Український лідер бере участь у першій частині саміту «Групи семи», присвяченій війні в Україні. Вона, за повідомленнями місцевих ЗМІ, почалась близько 16:00 за Києвом.

За словами Зеленського, під час зустрічей із Президентом США Джозефом Байденом і Прем’єр-міністром Японії Фуміо Кішідою будуть підписані двосторонні безпекові угоди. Документ зі Сполученими Штатами буде безпрецедентним, як і належить лідерам підтримки України.

Як повідомляв Львівський портал, Президент Володимир Зеленський мав намір у червні відвідати заходи на честь висадки союзницьких військ у Нормандії у Франції, а потім зустріч «Великої сімки» в Італії. Там він проситиме партнерів збивати російські ракети над Україною, надавати більшу допомогу ЗСУ та заарештувати російські активи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *