ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський матиме зустріч з Байденом у Франції, а через тиждень – в Італії

Олег Дерев'янко

|

Президент США Джо Байден проведе зустріч з Володимиром Зеленським цього тижня у Франції, а наступного – в Італії. Про це повідомив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван на борту літака, який вилетів до Франції, пише Українська правда.

«У Нормандії у Байдена буде можливість зустрітися з президентом Зеленським і обговорити з ним стан справ в Україні й те, як ми можемо поглиблювати нашу підтримку Україні», – сказав Салліван.

Він додав, що Байден також зустрінеться з українським лідером під час саміту держав «Групи семи» в Італії наступного тижня.

За даними відомства, 4 червня президент США Джо Байден вилетів до Франції. Метою поїздки є участь у пам’ятних заходах присвячених Дню висадки союзників у Нормандії, а також проведення переговорів із президентом Франції Еммануелем Макроном.

Як повідомляв Львівський портал, Президент Володимир Зеленський має намір у червні відвідати заходи на честь висадки союзницьких військ у Нормандії у Франції, а потім зустріч «Великої сімки» в Італії. Там він проситиме партнерів збивати російські ракети над Україною, надавати більшу допомогу ЗСУ та заарештувати російські активи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *