ОСТАННІ НОВИНИ

Нам потрібно змінити оборонну та наступальну психологію, – Сирський

Наталя Дуляба

|

Україні потрібно змінити оборонну та наступальну психологію на її шляху до перемоги над російськими окупантами. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Нам необхідно досягнути переваги над противником, зменшити втрати, а головне – змінити оборонну та наступальну психологію, що буде важливим кроком на шляху до нашої перемоги. Для цього ми зосереджуємо зусилля на підвищенні якості проведення занять із підрозділами, які проходять бойове злагодження», – підкреслив генерал-полковник.

За словами Сирського, під час бойових злагоджень українські військові відпрацьовують боротьбу з ворожими дронами та захист від них, пересування на полі бою, користування засобами РЕБ, евакуацію поранених тощо.

«Тільки технологічна перевага та навченість військ забезпечать нам успіх на полі бою», – наголосив головком.

Як повідомляв Львівський портал, раніше Олександр Сирський говорив, що українська армія зможе досягнути переваги над окупантами завдяки сучасним технологіям, зокрема дронам.

При цьому головком констатував, що основною зброєю на фронті вже стали ударні безпілотники і, відповідно, засоби радіоелектронної боротьби, які дозволяють із ними боротись. Тому шанс на перемогу матиме той, хто першим здобуде перевагу.

Додамо, що для новоствореного роду військ у ЗСУ, Сил безпілотних систем, напередодні призначили командувача. Ним став Вадим Сухаревський, який до цього був заступником головкома і відповідав саме за розвиток і застосування дронів у війську.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *