ОСТАННІ НОВИНИ

Домівка врятованих тварин організовує великий ярмарок, щоб зберегти свій притулок

Олег Дерев'янко

|

З 25 по 26 травня у Домівці врятованих тварин відбудеться великий благодійний ярмарок для порятунку притулку, який на межі закриття. Львів’ян запрошують придбати щось собі та підтримати чотирилапих друзів. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської ОВА.

У Домівці проживають понад 1500 тварин. Тут піклуються про різних звірів, від лисиць та орлів до котів і коней. Завдяки зусиллям небайдужих людей, багато тварин змогли отримати другий шанс на життя, знайти новий дім або повернутися у дику природу.

На ярмарку можна буде придбати:

  • одяг та аксесуари;
  • книги та ігри;
  • різноманітні смаколики;
  • вироби ручної роботи;
  • і багато іншого.

«Наш центр порятунку для тварин на межі закриття і ми потребуємо вашої допомоги! Ми проводимо масштабну барахолку, де ви зможете знайти безліч цікавих речей та водночас підтримати наших чотирилапих друзів», – кажуть організатори.

Така ініціатива зможе допомогти забезпечити фінансування для утримання та догляду за тваринами, які опинилися на межі виживання.

«Якщо ви хочете допомогти більше, ви можете принести свої речі для продажу або зробити пожертву», – додали у притулку.

Усі зібрані кошти підуть на потреби притулку, зокрема на харчування, медичну допомогу, покращення умов для тварин та погашення боргів за надані послуги.

«Домівка врятованих тварин – це місце, де щодня рятують і доглядають за десятками тварин. Більшість з них були врятовані та перевезені з окупованих територій, інші врятовані від жорстокого поводження та знущань, і всі вони зараз потребують нашої допомоги. Така ініціатива є надзвичайно важливою, оскільки не лише допоможе забезпечити фінансування для утримання і догляду за тваринами, але й залучить громаду до благодійної діяльності», – зазначає т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик.

Захід запланований на 25-26 травня з 12:00 до 19:00 на території Домівки за адресою: вул. Олекси Довбуша 24 і має на меті зібрати необхідні кошти для підтримки діяльності притулку.

Зазначимо, Домівка врятованих тварин є частиною парку «Знесіння», була заснована у 2018 році і зараз зіткнулася з критичною нестачею фінансування. Через що тварини недоїдають, і працівники змушені шукати альтернативні способи забезпечення їх харчування та доглядом​.

Тривалий час притулок існував за кошти благодійників і волонтерів. Згодом він став функціонувати як зоологічний відділ парку. Втім коштів, які дає міськрада Львова на існування закладу, сповна не вистачає.

13-14 січня відбувся благодійний ярмарок. Усі виручені кошти направили на потреби притулку.

Домівка врятованих тварин у парку Знесіння опинилась на межі закриття через складне фінансове становище. Попри мінімальну фінансову підтримку із бюджету міста, в закладі бракує коштів навіть на харчі для тварин.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *