ОСТАННІ НОВИНИ

Дані через «Резерв+» оновили вже 700 тисяч українців, в тому числі з-за кордону

Наталя Дуляба

|

На четвертий день після запуску застосунку «Резерв+» свої дані оновили вже 700 тисяч військовозобов’язаних українців. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві оборони.

«700 тисяч успішних оновлень даних онлайн – це в десятки разів більше, ніж в ЦНАП та ТЦК разом узятих», – йдеться у повідомленні.

Загалом у застосунку успішно авторизувались вже більше мільйона військовозобов’язаних українців.

Свої дані уточняють й громадяни, які перебувають за кордоном. Трійка закордонних маркетів за кількістю оновлень після України:

  • Польща – 1 727;
  • Німеччина – 1 369;
  • Канада – 443.

Нагадаємо, з 18 травня в Україні набув чинності закон про мобілізацію, який передбачає, що всі військовозобов’язані українці повинні оновити свої дані протягом 60 днів, тобто включно до 16 липня.

Зробити це можна безпосередньо у територіальних центрах комплектації, через ЦНАП або через застосунок «Резерв+». При цьому у ТЦК відкрили попередній онлайн-запис.

За перші три доби через застосунок свої дані оновили понад 415 тисяч військовозобов’язаних. За такий же час ТЦК встигають опрацювати всього лише 3000 осіб.

У Міноборони кажуть, що під час оновлення даних направлення на ВЛК відразу не видаватимуть. Це можуть зробити згодом за потреби.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *