ОСТАННІ НОВИНИ

На ТОТ окупанти вигадали ще один пропагандистський предмет у школах

Олег Дерев'янко

|

Росіяни на тимчасово окупованих територіях ввели у школах предмет «моральні основи сімейного життя», де учням розповідають про «російські цінності». Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Під час уроків росіяни розповідають про російську «духовність» та «традиції». Зокрема про те, що жінка має народжувати й бути покірною чоловіку, а чоловік має захищати вітчизну.

Таким чином формується патерн «взірцевої родини РФ», де чоловік має помирати у війнах, а жінка – народжувати нових солдатів.

«На цих уроках забувають говорити, що міжнародний злочинець Володимир Путін має багато позашлюбних дітей і кинув свою дружину в традиціях “російської родини”», – йдеться у повідомленні.

Центр національного спротиву наголошує, що пропаганда й промивання мізків дітям є злочином, тому кожен понесе відповідальність за ці діяння, якби він їх не виправдовував перед самим собою. Повідомляти про злочини ворога та колаборантів просимо за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *