ОСТАННІ НОВИНИ

Кремль посилив кампанію з дискредитації мобілізації в Україні, – ЦПД

Маркіян Рой

|

Центр протидії дезінформації фіксує активізацію зусиль роспропаганди в рамках дезінформаційної кампанії «Майдан-3», мета якої максимально дестабілізувати ситуацію в Україні. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

«РФ через усі доступні їй інформаційні засоби просуває наратив про “нелегітимність” української влади, намагаючись підштовхнути українців виходити на акції протесту. Також ворог посилив кампанію з дискредитації мобілізації в Україні», – йдеться в повідомленні.

Кремль на тлі наступу на фронті намагається дезорганізувати політичну ситуацію в Україні та спричинити хаос у суспільстві, поширюючи маніпуляції щодо чутливих для українців питань.

У Центрі наголошують, що росіяни сподіваються спровокувати політичну кризу, щоб послабити міжнародну підтримку України та водночас знизити обороноздатність. ЦПД закликає критично ставитися до інформації про події в Україні, яка поширюється в мережі, та не піддаватися на маніпуляції ворога.

Раніше у розвідці заявляли, що  головною метою російської операції «Майдан-3», яка триває зараз, є посіяти думки про нелегітимність української влади всередині країни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *