ОСТАННІ НОВИНИ

Чи вимикатимуть світло в Україні 21 травня

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 21 травня, впродовж доби по всій території України для промислових та побутових споживачів будуть діяти графіки погодинних відключень. Про це Львівському порталу повідомили в «Укренерго».

«З 00:00 та впродовж доби по всій території України для промислових та побутових споживачів будуть діяти графіки погодинних відключень. Вони можуть бути застосовані при перевищенні визначених обсягів лімітів споживання, які Диспетчерський центр «Укренерго» вже довів до кожного обленерго», – йдеться у повідомленні.

Дізнатися свою групу відключень можна:

  • На сайті «Львівобленерго» в розділі «Чому немає світла»;
  • У чат-боті «Львівобленерго» у Viber (для побутових споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго» у Telegram (для побутових споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго Бізнес» у Viber (для юридичних споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго Бізнес» у Telegram (для юридичних споживачів).

Зазначимо, «Укренерго» ввело графіки відключень у всіх регіонах України. У Львові та області графіки аварійних знеструмлень запровадили з 14 травня через брак потужності в енергосистемі, що виникла через атаку рашистів.

Як відомо, людей закликають не вмикати енергоємні електроприлади з 19:00 до 22:00 год та застосовувати енергозберігальні лампи. У цей період доби закликають не користуватися кондиціонерами, електрочайниками, порохотягами, бойлерами, обігрівачами, прасками, пральними машинами, мікрохвильовими печами та електропічками.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *