ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти скинули авіабомби на Харківщину, є поранені

Олег Дерев'янко

|

У середу, 15 травня, російські загарбники здійснили авіаудари по Харківщині. Внаслідок обстрілів постраждали чотири людини. Про це Львівському порталу повідомили в поліції Харківської області.

За даними відомства, 15 травня, близько о 10:00 окупанти скинули КАБи на селище Мала Данилівка. Внаслідок атаки три цивільні жінки і чоловік, які працювали в місцевій амбулаторії, отримали поранення. Будівля амбулаторії та гуртожиток також зазнали пошкоджень.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що трьом медикам надали амбулаторну допомогу. Медична сестра амбулаторії отримала черепно-мозкову травму та була госпіталізована до лікарні.

Також під ворожий вогонь вкотре потрапив Куп’янськ. Внаслідок обстрілу центральної частини міста поранення отримала 33-річна місцева мешканка. Потерпілу доправили до лікарні.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *