ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається із шістьма захисниками

Наталя Дуляба

|

У четвер, 9 травня, Львівщина проводжає в останню путь шістьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у ЛОВА.

Василь Затворницький (псевдо Боцман)

Проживав у селі Поляна Стрийського району. Сержант, командир стрілецького взводу військової частини А7077. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту М’ясожарівка Луганської області.

Роман Дребот (псевдо Аполлон)

Проживав у селі Добрівляни Стрийської громади. Гранатометник стрілецького відділення військової частини А7077. На початку 2023 року добровільно пішов захищати Батьківщину. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мʼясожарівка на Луганщині.

Роман Паращук

Уродженець Стрия. Вступив до лав ЗСУ наприкінці 2023 року. Стрілець стрілецького відділення військової частини А7077. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мʼясожарівка на Луганщині.

Андрій Грищук

Житель села Забужжя Львівського району. Став на захист Батьківщини ще в березні 2022 року. Служив водієм-механіком 5404 зенітного ракетного дивізіону військової частини А4623. Помер 5 травня 2024 року.

Орест Климович

Львів’янин. Воював ще в АТО, а з початком початком повномасштабного вторгнення РФ повернувся до складу Національної гвардії України. Боровся із окупантами на південному напрямку у складі 45 полку імені Олександра Красіцького.

Степан Мишковський

Уродженець села Нижня Яблунька Самбірського району. Після завершення навчання вступив на військову службу до Львова. Із початком повномасштабного вторгнення РФ повернувся з-за кордону та добровільно став на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 92 окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *