ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з трьома загиблими захисниками

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 6 травня, Львівщина прощається з трьома захисниками, які загинули в боях за Україну. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Михайло Пахолків

Мешканець села Струтин Золочівського району. Він був старшим водієм артилерійської батареї аеромобільного батальйону, старшим солдатом.

Загинув 1 травня 2024 року поблизу населеного пункту Новоселівка Перша, Покровського району Донецької області. Захиснику було 33 роки.

Роман Бойко

Житель селі Нижні Гаї Дрогобицького району. З початком повномасштабної війни вже 4 березня 2022 року чоловік отримав повістку і був мобілізований до лав Збройних Сил України. Відтоді захисник перебував на передових позиціях фронту. 24 квітня 2024 року Роман востаннє був на зв’язку. З 26 квітня він вважався безвісти зниклим, однак згодом рідні отримали підтвердження його загибелі.

Юрій Ільків

Житель села Раневичі Дрогобицького району. У 2014 році був учасником Революції Гідності. В період з 15 липня 2015 року до 8 липня 2016 року був учасником АТО та захищав Україну на Бахмутському напрямку фронту. Мав звання молодшого сержанта-гранатометника. Під час повномасштабного вторгнення ворога долучився до лав 24 ОМБр імені короля Данила. З 7 березня 2022 року Юрій вважався безвісти зниклим. 19 квітня 2024 року стало відомо, що воїн загинув.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *