ОСТАННІ НОВИНИ

Бійці ГУР знищили швидкісний катер росіян у Криму

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 6 травня, українській розвідці вдалося знищити швидкісний катер окупантів у Криму. Про це Львівському порталу повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони.

«Внаслідок операції підрозділу ГУР МО України “Group 13” ударним морським дроном Magura V5 знищено швидкісний катер російських загарбників. Успішна місія у бухті Вузька на території тимчасово окупованого Криму стала можливою за сприяння платформи United24», – йдеться у повідомленні.

За даними відомства, оскільки страх перед українськими атаками змушує окупантів ховати великі кораблі чорноморського флоту подалі від півострова, бойова робота триває по швидкісних маневрених військових суднах росіян, які незаконно перебувають в українських територіальних водах Криму.

«За допомогою ударних морських дронів Magura V5 вже було знищено російські кораблі “цезарь куніков”, “івановєц”, “сєрґєй котов”, “акула” та “серна”, а також пошкоджено “іван хурс”», – додали у розвідці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *