ОСТАННІ НОВИНИ

Якої погоди чекати на Великдень на Львівщині

Наталя Дуляба

|

На Великдень, 5 травня, у Львові та області прогнозують теплу і переважно сонячну погоду, проте подекуди можливі короткочасні опади. У Поливаний понеділок вже буде хмарно й падатиме дощ. Про це Львівському порталу повідомили в Укргідрометцентрі.

У п’ятницю, 3 травня, температура повітря вночі становитиме 9-11 градусів тепла, вдень – 22-24 градуси з позначкою «плюс». Вітер східний, 5-10 м/с. Сонячно, без опадів.

У суботу, 4 травня, вночі потеплішає до +12-14°С, а вдень – до +24°С. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Мінлива хмарність, дощу не прогнозують.

На сам Великдень, 5 травня, мешканцям Львівщини варто чекати короткочасного дощу. Вночі стовпчик термометра показуватиме 10-12 градусів тепла, а вдень – 22-24 градуси. Мінлива хмарність, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

На Поливаний понеділок, 6 травня, буде хмарно з проясненням, теж місцями можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі коливатиметься у межах 10-12 градусів тепла, вдень – 20-22 градусів. Вітер західний, 3-8 м/с.

Водночас за даними Sinoptic.ua, на Пасху в самому Львові буде сухо і сонячно, температура повітря прогріється до +24°С. А в понеділок, 6 травня, захмариться, удень падатиме дрібний дощ, гроза – ввечері.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *