ОСТАННІ НОВИНИ

Після чотирьох років перерви львівські «Карпати» повертаються в УПЛ

Наталя Дуляба

|

ФК «Карпати» повертається в українську Прем’єр-лігу майже після чотирьох років гри у Першій лізі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі клубу.

Вихід в УПЛ «Карпати» забезпечили собі за чотири тури до кінця першості, обігравши Полтаву з рахунком 1:0. Тепер із 60 очками у доробку зелено-білі є недосяжними для «Лівого берега», котрий йде на третій сходинці.

У наступному турі «леви» зіграють в Сумах з тамтешньою «Вікторією». Матч відбудеться у п’ятницю, 3 травня, о 12:30.

«Футбольний клуб “Карпати” вітає усіх вболівальників з виходом у найсильніший дивізіон. Насамперед дякуємо Збройним Силам України за можливість грати у футбол. Сподіваємось, що вихід улюбленої команди в УПЛ подарує позитивні емоції і тим воїнам, які підтримують “Карпати”, а зараз зі зброєю в руках захищають Україну», – кажуть у клубі.

Зазначимо, львівські «Карпати» покинули українську Прем’єр-лігу у 2020 році. Цьому передували значні фінансові труднощі у клубі, частина футболістів пішла з команди.

Влітку 2023 року у клуб повернувся легендарний тренер Мирон Маркевич. Саме під його керівництвом «Карпати» заявили про намір вийти в УПЛ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *