ОСТАННІ НОВИНИ

Працівників управління охорони історичного середовища ЛМР вдруге перевірять на профпридатність

Ольга Денисяка

|

Управління персоналом Львівської міської ради разом з сектором доброчесності розпочинають кадровий аудит управління охорони історичного середовища. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як пояснила керівниця управління персоналом Лілія Савич, працівники її підрозділу проведуть перевірку кадрових процесів. Також йдеться про співбесіди з кожним із працівників управління охорони історичного середовища, до яких долучатимуть фахівців сектору доброчесності.

«Зважаючи на ситуацію, що вже є другий підтверджений відповідними органами випадок корупції, ми змушені провести перевірку рівня компентенцій усіх працівників та працівниць управління охорони історичного середовища. Залежно від результатів, які ми отримаємо, будемо застосовувати відповідні санкції”, – пояснила Лілія Савич.

Водночас вона зауважила, що та частина команди управління охорони історичного середовища, яка є професійна і яка не може бути звинувачена в неетичних діях, продовжуватиме виконувати свої посадові обов’язки.

Нагадаємо, напередодні у Львові правоохоронці затримали працівника міського управління охорони історичного середовища Олега Хандина на отриманні хабаря.

За даними слідства, чиновник за 2000 доларів гарантував «сприяння» в оформленні документації на реконструкцію в межах історичного ареалу Львова. Хабар він вимагав та отримав від місцевого підприємця.

Додамо, що минулого року тимчасового очільника управління охорони історичного середовища ЛМР Георгія Корнєєва затримала СБУ за підозрою в хабарі 1500 доларів.

Після цього скандалу у Львівській міській раді пообіцяли повне перезавантаження управління охорони історичного середовища і управління очолила архітекторка Тетяна Балукова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *