ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається із п’ятьма захисниками

Наталя Дуляба

|

У середу, 20 березня, Львівщина проводжає в останню путь п’ятьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Роман Принда ( псевдо Танчик)

Народився у селі Малі Дідушичі Стрийської громади. Проживав у селі Дуліби Грабовецько-Дулібівської громади. Був командиром 33 окремого стрілецького батальйону у складі 116 бригади.

З 2014 року був учасником АТО, пройшов Іловайський котел. Загинув 15 березня під час бойового завдання на околиці населеного пункту Бруски на Сумщині.

Віктор Ковалець

Мешканець міста Хирів. Був стрільцем-снайпером гірсько- штурмового батальйону військової частини А1556.

Юрій Тимусь

Мешканець Бродів, був воїном-авіатором, підполковником. Свій останній політ здійснив 31 березня 2022 року. Екіпаж, командиром якого був Юрій, повертався з пораненими захисниками оточеної «Азовсталі» та був уражений ворогом. Йому було 34 роки.

Роман Кравець

Житель Червоноградської громади. Ніс військову службу у військовій частині А7394. Загинув 16 березня на Донеччині під час виконання бойового завдання.

Володимир Пенцак

Житель Великомостівської громади. Загинув 3 листопада 2022 неподалік села Опитне Донецької області. Довгий час вважався зниклим безвісти. Нещодавно тіло Героя вдалося віднайти та ідентифікувати.

Вічна пам’ять усім воїнам, які загинули за Україну!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *