ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни завершують фальсифікації на «виборах» на окупованих територіях, – Рух спротиву

Наталя Дуляба

|

На тимчасово окупованих територіях України росіяни завершують складати списки тих, хто нібито буде голосувати з дому. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Сама процедура збору заяв на голосування за місцем проживання є ширмою, яка дозволить «легалізувати» обхід будинків українців колаборантами у супроводі військових.

«Більшість заяв є фейковими від “мертвих душ” й необхідні аби накрутити явку та прокласти членам “виборчих комісій” маршрут, який охоплює всі будинки», – йдеться у повідомленні.

Крім того, українські партизани додають, що напередодні так званих «виборів» окупанти почали активно вивчати сторінки місцевих жителів у соцмережах.

Так, при окупаційних адміністраціях створили моніторингові групи, які досліджують пости «лідерів думок» в різних галузях. Кожен тиждень звіт з такими особами та поміткою щодо тональності їхніх висловів відправляють вгору вищому керівництву.

Таким чином росіяни хочуть не допустити «дезінформації» перед «виборами» й заглушити всіх незгодних.

Українців на захоплених територіях закликають не брати участі у псевдовиборах президента РФ й не відчиняти окупантам двері.

Нагадаємо, «вибори» президента Росії проходитимуть 15-17 березня, їх проводитимуть й на окупованих територіях України. Тут мешканцям вже дозволили голосувати без паспортів, адже більшість із них ігнорує отримання російського громадянства.

Сам Владімір Путін уже вп’яте балотується у президенти РФ. Загалом цю посаду він обіймає з 1999 року, протягом 2008-2012 років своє крісло тимчасово уступив Дмітрію Мєдвєдєву, після цього дотепер є главою Росії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *