ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові зведуть новий ЖК із 16-поверховим офісним центром

Наталя Дуляба

|

Відразу біля готелю «Соната» на Сихові збудують новий житловий комплекс із 16-поверховим офісно-торговим центром, дитсадком та підземним паркінгом. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Йдеться про нове будівництво на вул. Морозній, 14, що відразу біля готелю «Соната». Як розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, тут збираються звести житловий комплекс, домінантним акцентом якого з боку вул. Зеленої стане 16-поверховий офісно-торговий комплекс.

Житлові будинки матимуть 7-8 поверхів, а підземний паркінг матиме два рівні. При цьому посадовець наголосив, що паркомісць буде більше, ніж самих квартир у комплексі.

«Також тут буде вбудований дошкільний заклад площею більше 200 кв м, щоб забезпечити потреби мешканців, які будуть проживати в будинку», – сказав Антон Коломєйцев, втім не уточнив, чи буде садок приватний, чи комунальний.

Зауважимо, що ще у 2018 році мерія видавала містобудівну документацію на будівництво за цією ж адресою офісно-розважального комплексу. Його мали будувати на тій же ділянці, на якій і розташований готель «Соната». Втім тепер ці містобудівні умови скасували.

Також поруч із цим місцем біля будинку №8 на вул. Морозній мають звести ще один житловий комплекс. Зараз на цьому місці мешканці садять городину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Візуалізація забудовника

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *