ОСТАННІ НОВИНИ

Готельєри збудують на Сихові офісно-розважальний комплекс

Наталя Дуляба

|

Поруч із готелем «Соната», на вул. Морозній, 14, ПП «Цифрова Вежа» збудує офісно-розважальний комплекс. Відповідні містобудівні умови та обмеження видав сьогодні, 7 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

ПП «Цифрова Вежа» зводитиме майбутній комплекс на земельній ділянці площею 0,8 га. На ній сьогодні розташований готель «Соната».

Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови; категорія – землі житлової та громадської забудови; вид використання – для будівництва та обслуговування об’єкта соцкультпобуту і спортивно-оздоровчого комплексу. Також ділянка розташована у зоні Г-2 – торгово-діловій зоні місцевого значення.

Своїм рішенням виконавчий комітет встановив, що офісно-розважальний комплекс на вул. Морозній, 14 не повинен перевищувати 31 м у висоту.

За попередніми даними Львівського порталу, комплекс матиме 5-6 поверхів.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, засновниками ПП «Цифрова Вежа» є Віра Півень та Ігор Машталер. Вони також є власниками готелю «Соната», а Ігор Машталер ще й володіє «Євроготелем».

Основний вид діяльності ПП «Цифрова Вежа» вказаний як надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, а розмір статутного капіталу становить 4,1 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *