ОСТАННІ НОВИНИ

У ЗСУ не підтверджують ліквідацію російського генерала на аеродромі «Бельбек»

Наталя Дуляба

|

Збройні Сили України не підтверджують інформацію про ліквідацію російського командира авіаційної ескадрильї генерал-лейтенанта Олександра Татаренка під час атаки по аеродрому «Бельбек» у Криму. Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері національного телемарафону.

«Це [удари по «Бельбеку»] мало потужний вплив на окупантів. І не даремно вони самі намагаються навіть в гібридному полі продовжувати тиск і на своїх представників війська, і на своє населення. Саме вони вкидали інформацію про знищення генерал-лейтенанта, але наші джерела це не підтверджують», – розповіла вона.

Таким чином росіяни хочуть спровокувати «помсту» і, за словами Гуменюк, виправдати свої терористичні дії.

Речниця Сил оборони півдня України додала, що знищений на аеродромі «Бельбек» командний пункт впливає на керування авіацією у цілому, але Росія намагається вдавати, нібито нічого не змінилося.

Хоч тепер російська авіація шукає більш безпечні місця для пусків, все одно ворог намагається поновити бомбардування, зокрема і керованими авіабомбами.

Нагадаємо, 31 січня Повітряні Сили завдали ударів по аеродрому «Бельбек» в окупованому Криму. Попередньо було відомо про знищення щонайменше трьох ворожих винищувачів-бомбардувальників та ураження командного пункту рашистів.

Додамо, що під час удару по командному пункту біля Севастополя 4 січня ЗСУ ліквідували російського полковника Вадіма Ісмагілова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *