ОСТАННІ НОВИНИ

Повітряні сили заявили про удар по окупованому аеродрому в Криму

Ольга Денисяка

|

Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук подякував усім, хто долучився до ударів по аеродрому Бельбек в окупованому Криму. Про це він повідомив у соцмережах.

«А ви знали, що у складі Повітряних Сил Збройних Сил України є 204-та Севастопольська бригада тактичної авіації? Так от, її штатне місце базування – аеродром Бельбек! Українські авіатори обов’язково повернуться додому на рідне летовище. А наразі дякую усім, хто долучився до очищення Криму від російської присутності», – йдеться в повідомленні.

Перед цим російське Міністерство оборони заявило, що ввечері 31 січня окупанти збили 17 авіаційних керованих ракет над акваторією Чорного моря та ще три над тимчасово захопленим Кримом. В атаці звинуватили Україну.

В російських Телеграм-каналах повідомляли, що в Севастополі, біля Саків, у Феодосії, Роздільному та Гвадійському в окупованому Криму пролунали вибухи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *