ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни шукають більш безпечні місця для пусків після удару по аеродрому «Бельбек», – ЗСУ

Наталя Дуляба

|

Після знищення мінімум трьох літаків на аеродромі «Бельбек» російські окупанти почали шукати більш безпечні місця для здійснення авіаатак по Україні. Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері національного телемарафону.

«Очевидно, що окупанти намагаються знайти максимально безпечні для себе рубежі пуску. Вони не наближаються в ті райони, де був для них прикрий урок. Але тим не менш ми продовжуємо роботу, щоб авіації ворога ставало менше і підтвердження тому – результативна робота по аеродрому «Бельбек», де мінус три знову», – сказала вона.

За словами Наталії Гуменюк, попри втрату літаків у росіян все одно ще є перевага у повітрі. Втім тепер рашисти бояться, що застосування авіації на тих рубежах, напрямках і відстанях, які вони дозволяли собі раніше, «будуть критичними».

Разом із тим Сили оборони України максимально намагаються зробити так, аби зменшити повітряне домінування окупантів.

«Ворог суттєво жаліється на дуже потужну нашу роботу зі знищення його безпілотників. Тобто окупанти нарощують використання FPV-дронів, але результату це не має, тому що ми знаходимо способи протидії», – підкреслила речниця Сил оборони півдня.

Нагадаємо, 31 січня Повітряні Сили завдали ударів по аеродрому «Бельбек» в окупованому Криму. Попередньо було відомо про знищення щонайменше трьох ворожих винищувачів-бомбардувальників та ураження командного пункту рашистів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *