ОСТАННІ НОВИНИ

Вибухи в Криму: Олещук передав окупантам «привіт», уражено командний пункт

Наталя Дуляба

|

У четвер, 4 січня, українська авіація атакувала окупантів у Криму. Про це повідомив командувач Повітряних Сил Микола Олещук.

«Привіт окупантам у Криму! Чекаю від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4 січня і вкотре дякую пілотам Повітряних Сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу», – написав у соцмережах Микола Олещук.

ОНОВЛЕНО: в управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ офіційно підтвердили ураження о 15:00 командного пункту з’єднання російських окупаційних військ поблизу Севастополя.

Олещук додав, що Міноборони Росії збрехало про ураження 2 січня «бункера із заступником Головнокомандувача Валерія Залужного та ще дев’ятьма генералами ЗСУ». Тому командувач Повітряних Сил й чекає на чергові фейки, які будуть пов’язані з українськими ударами по Севастополі та Євпаторії.

Зазначимо, по обіді 4 січня в окупованому Севастополі і Євпаторії було чутно вибухи. У місцевих Telegram-каналах пишуть про «прильоти».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *