ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельна ДТП під наркотиками біля Дрогобича: справу скерували до суду

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинився 43-річний киянин, який, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, скоїв у передмісті Дрогобича ДТП, в якій загинули четверо людей, ще стільки ж постраждали. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про смертельну аварію, яка сталась вранці 15 жовтня минулого року на дорозі Східниця – Пісочна неподалік села Раневичі, що межує з Дрогобичем.

Встановлено, що водій автомобіля Toyota Land Cruiser, 44-річний киянин, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у Volkswagen Caddy, яким керував 56-річний мешканець Рави-Руської.

Від отриманих травм водій Volkswagen та троє його пасажирок померли. Ще четверо осіб, троє пасажирів Volkswagen, а також пасажирка Toyota Land Cruiser, отримали травми різного ступеня важкості.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть кількох осіб) ККУ.

Розслідування вже завершили, а справу скерували на розгляд суду. Самого горе-водія взяли під варту.

За скоєне йому загрожує від 7 до 12 років тюрми із позбавленням водійських прав на 7-10 років.

Нагадаємо, за кілька днів до аварії цього ж водія під наркотиками зупиняли патрульні на вул. Тракт Глинянський у Львові. Це уже вдруге за рік він попадався нетверезим за кермом. На той момент чоловік був позбавлений водійських прав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *