ОСТАННІ НОВИНИ

Киянин на Toyota Land Cruiser вбив трьох людей на Львівщині

Андрій Котенський

|

У лобовому зіткненні автомобілів У Дрогобичі загинуло троє людей. Ще четверо пасажирів із травмами госпіталізовані до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода сталась у неділю, 15 жовтня, о 9.15 год на автодорозі Трускавець – Львів.

Попередня причина аварії – один з водіїв виїхав на зустрічну смугу. Він затриманий, за скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Як встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Toyota Land Cruiser під керуванням 43-річного жителя Києва та Volkswagen Caddy, за кермом якого перебував 56-річний житель міста Рава-Руська.

Внаслідок зіткнення водій «Фольксвагена» та двоє його пасажирок від отриманих травм померли на місці події. Ще четверо осіб – пасажир та двоє пасажирок  «Фольксвагена», а також пасажирка «Тойоти» отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до лікарні.

Попередньо встановлено, що причиною зіткнення стало те, що водій автомобіля Toyota Land Cruiser виїхав на смугу зустрічного руху. Він наразі затриманий і перебуває під вартою.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі людей, порушено кримінальну справу. Винуватцю загрожує від п’яти до десяти років тюрми з позбавленням права керувати транспортними засобами ще на три роки.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому водію запобіжний захід.

Оновлено. Кількість жертв зросла до 4 осіб.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *