ОСТАННІ НОВИНИ

Суд взяв під варту винуватця ДТП у Дрогобичі з чотирма загиблими

Маркіян Рой

|

У Львові суд обрав запобіжний захід 43-річному водієві Toyota Land Cruiser, який під наркотиками спричинив смертельну ДТП у Дрогобичі. У аварії загинуло четверо мешканців Рави-Руської. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Затриманому повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння (ч. 4 ст. 286-1 КК України).

За принципової позиції прокурорів йому обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадаємо, 15 жовтня 43-річний киянин за кермом Toyota Land Cruiser у стані наркотичного спʼяніння на автодорозі Трускавець – Львів виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся Volkswagen Caddy, за кермом якого був мешканець Рави-Руської. Внаслідок ДТП водій зустрічного авто та двоє його пасажирів загинули на місці, ще один пасажир помер в лікарні. Ще троє людей – один пасажир Toyota та двоє Volkswagen – травмувались.

За кілька днів до ДТП цього ж водія у стані наркотичного спʼяніння зупиняли патрульні на вул. Тракт Глинянський у Львові. Це уже вдруге впродовж року цього водія зупиняють нетверезим за кермом. Крім цього, 43-річний чоловік позбавлений водійських прав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *