ОСТАННІ НОВИНИ

Довівши Донеччину до гуманітарної кризи, росіяни видають допомогу в обмін на партквитки «Єдиної Росії»

Наталя Дуляба

|

В окупованій Донецькій області росіяни хочуть підкупити пенсіонерів, роздаючи гуманітарну допомогу. Але натомість ті повинні взяти партійний квиток путінської «Єдиної Росії». Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

На тимчасово окупованих територіях України рашисти створили гуманітарну кризу. Оскільки в людей немає грошей на проживання, тепер їх намагаються цинічно підкупити. Відомо, що завдяки пенсіонерам окупаційна адміністрація планує набрати людей до партії Владіміра Путіна «Єдина Росія».

«Це необхідно для “виборів президента РФ” – цього пропагандистського фарсу. За логікою окупанта, майбутні члени партії мають забезпечити видимість явки на кількох відкритих дільницях», – кажуть українські партизани.

Нагадаємо, «вибори» президента Росії проходитимуть 15-17 березня, їх проводитимуть й на окупованих територіях України. Тут мешканцям вже дозволили голосувати без паспортів, адже більшість із них ігнорує отримання російського громадянства.

Сам Владімір Путін уже вп’яте балотується у президенти РФ. Загалом цю посаду він обіймає з 1999 року, протягом 2008-2012 років своє крісло тимчасово уступив Дмітрію Мєдвєдєву, після цього дотепер є главою Росії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *